Een Bluegreen-vakantie naar Aruba – reisplanning gemakkelijk gemaakt

Blog Aruba

De levendige stranden, warme zon en even warme mensen maken Aruba een van de meest bezochte eilanden in het Caribisch gebied en een uitstekende bestemming voor uw volgende Bluegreen vakantie. Bij een verblijf in het Bluegreen Resort La Cabana Beach & Racquet Club zijn er zo veel manieren om te ontspannen en te genieten van het eiland, van luieren op het strand en genieten van de zon en het kristalheldere blauwe water tot paardrijden op de zandduinen. De Bluegreen Corporation is toegewijd om ervoor te zorgen dat u elke keer een geweldige vakantie-ervaring heeft, dus hebben we een lijst samengesteld met suggesties van dingen om te doen en te zien, zodat u meer tijd kunt besteden aan het verkennen van het eiland in plaats van te plannen.

1. Snorkelen & Scubaduiken
Met de immense blauwe oceaan die u uitnodigt in haar diepten, waarom zou u geen duik nemen en alle schatten onder de oppervlakte verkennen. Aruba biedt een perfecte omgeving voor een bruisend onderwaterleven. Als u dieper duikt, kunt u een glimp opvangen van scheepswrakken van lang geleden. Het zal zeker een Bluegreen vakantie-ervaring zijn die u nooit zult vergeten.

2. Aruba Carnaval
Glinsterende kostuums, sierlijke hoofddeksels, feestelijke muziek en dans kenmerken deze twee maanden durende viering die zowel bezoekers als de lokale bevolking naar de straten trekt om te kijken naar de levendige en altijd kleurrijke straatparades. Trek er op uit vanuit het comfort van het Bluegreen Resort om dit unieke evenement mee te maken.

3. Marandi
Op slechts een klein eindje rijden van uw Bluegreen Resort villa ligt het restaurant Marandi, gespecialiseerd in internationale en Caribische gerechten. Geniet van uw maaltijd badend in de gloed van de zonsondergang direct op het zand. Perfect voor een romantisch uitje met uw speciale iemand.

4. Divi Divi Boom
Deze boom staat synoniem voor een perfecte Aruba ervaring, markeer uw Bluegreen vakantie naar Aruba bij deze unieke boom zoals veel mensen doen.

5. Paardrijden
Maak van uw Bluegreen vakantie iets om te onthouden door paard te rijden door het adembenemende Arubaanse terrein. Verken het platteland, de lagunes, stranden en zandduinen allemaal op de rug van een paard.

6. Eagle strand
Als u een meer opwindende ervaring wilt tijdens uw Bluegreen vakantiereis naar Aruba, waarom gaat u dan niet naar Eagle Beach? Alle stranden van Aruba zijn wonderen, maar Eagle Beach is de plek om te gaan als je wilt watersporten, zoals jetskiën.

7. Vrijwilligerswerk
Wees een milieuactivist terwijl u op vakantie bent. Aruba heeft een nieuwe stroming in het reizen omarmd genaamd “voluntourism” waar toeristen iets terug kunnen doen voor het eiland. Het jaarlijkse Aruba Reef Care Project nodigt mensen uit om te snorkelen, duiken en de stranden te kammen in een poging om de natuurlijke schoonheid van het eiland te behouden.

8. Onderzeeër Expeditie
Wil je het prachtige oceaanleven van Aruba zien zonder je haren nat te maken? Probeer de 2 uur durende onderzeeër tour om een glimp op te vangen van prachtige riffen en scheepswrakken.

Products You May Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *