Aruba – Top Stranden om te bezoeken

Blog Aruba

Aruba is een van de leuke plaatsen waar je rond kunt toeren. U kunt genieten van verschillende activiteiten die zij aanbieden zoals, waterskiën, zeilen, windsurfen, scubaduiken en nog veel meer. Er zijn prachtige stranden die u kunt zien als reizen rond de plaats en beschouwd als een van de geweldige stranden van de wereld. Met de prachtige koraalriffen, kleurrijke zeilen en aantrekkelijke vissen die u kunt zien, evenals de kalme blauwe wateren met zijn witte zand zal u een andere ervaring geven die u kunt koesteren als u klaar bent met uw vakantie op Aruba. Hier kunt u soorten stranden zien waar u wilt stoppen en genieten van uw strandvakantie.

Een van de stranden in Aruba is de Arashi, dit is zeer toegankelijk voor iedereen die wil plezier hebben met de plaats. Je hebt geen probleem voor de parkeerplaats als je graag je auto mee te nemen. Het is uitstekend geschikt om te zwemmen en het water is kalm, zodat u het kunt voelen als u op strandvakantie bent. De zijkant van het strand heeft wit zand. Ook al zijn er geen faciliteiten die u kunt vinden is het nu opgewaardeerd, voor schaduw ze hebben strand hutten. Malmok is bereikbaar per taxi of auto, maar als u wilt kunt u te voet de plaats bereiken in 10 minuten tijd.

Boca Catalina, een andere badplaats die het best geschikt is om te snorkelen. U kunt genieten van het zwemmen in het ondiepe water en veel vissen onder water zien. Maak een wandeling langs het strand dat wit zand heeft met stenen en kiezels. Als u naar een ander gebied wilt gaan, kunt u naar Hadicurari gaan, perfect voor windsurfen als u dat leuk vindt. Dit zijn geweldige stranden die u kunt profiteren van van van u het talent van wateractiviteiten en Aruba vakantie hebben. Wees een van die mensen willen worden in deze plaatsen en echt je zal ook koesteren deze plaatsen.

Er zijn ook stranden die u kunt bezoeken die plaatsen in de buurt hebben waar in u kunt verblijven de Palm Beach als u wilt dat uw huwelijksreis vakantie. Het is een geweldig met koel water dat is leuk om naar te kijken. U kunt naast het witte zand lopen en de wind voelen als die waait. Als u geen auto heeft is het bereikbaar met een openbare bus of u kunt een taxi nemen. Om uit te rusten kunt u verblijven in het Marriot resort, het Hyatt Regency Resort, het Westin Aruba Resort en vele andere nabijgelegen accommodaties die u kunt kiezen.

Voor zachte surfen hebben de kans om te bezoeken Eagle strand en als u op zoek bent naar grote golven die sterke stromingen heeft dan Manchebo strand is het juiste strand goed voor surfen niet om te zwemmen. Deze stranden zijn de beste van de plaats. U kunt nog steeds ontdekken andere resorts als je tour de plaats en plezier hebben met uw reis en strand vakantie. Nadat u op deze verschillende plaatsen bent geweest, kunt u gerust zeggen dat u ooit in uw leven deze plaats hebt bezocht en een fantastische ervaring hebt opgedaan die u kunt koesteren.

Products You May Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *